10 leuke vakantieparken in Nederland

Vakantie is heerlijk. Veel mensen kiezen voor een vakantie in een ander land. Ook kiezen steeds meer mensen voor een vakantie in eigen land. Ons prachtige Nederland is immers gevuld met fantastische parken. Parken waar je zowel met kinderen als met enkel volwassenen een heerlijke tijd kunt beleven. Hieronder een overzicht van leuke vakantieparken in Nederland!

1: Slagharen

Slagharen is een plek waar je zeker eens heen moet met de kinderen. Leuke huisjes, attracties en leuke dieren definiëren dit park! Je kunt er bijvoorbeeld paardrijden.

2: EuroPacs

Dit vakantiepark heeft verschillende locaties door heel Nederland. De vakantieparken zijn allemaal geschikt voor kinderen en er is plaats om lekker af te koelen in het water of voor andere wateractiviteiten. Hou je meer van wandelen? Dan ben je hier ook aan het juiste adres met de prachtige natuur die rondom de parken ligt.

3: De Katjeskelder

In de buurt van Breda. Dit park heeft een fantastisch indoor zwembad en is omringd door prachtige natuur. Een heerlijke plek om te wandelen of fietsen.

4: Landal Beach Resort Ooghduyne

Een heerlijk vakantiepark met bungalows aan het water. De bungalows zijn luxe en stuk voor stuk voorzien van een flink terras.

 5: Efteling Bosrijk

Combineer de leuke en spannende attracties van de Efteling met een prachtig vakantiepark. Dit verblijf zorgt gegarandeerd voor een een magisch verblijf.

6: Center Parcs

Wellicht voor de hand liggend, maar Center Parcs is altijd een goede optie. Veel luxe tegen een betaalbare prijs. En natuurlijk de zwemparadijzen die bij ieder park aanwezig zijn!

7: FarmCamps

Hoe leuk is het om te slapen bij een echte boer? Zeker een aanrader wanneer je gek van dieren bent! Bij Farmcamps kan je genieten van de natuur in combinatie met dieren.

8: Roompot Weerterbergen

Fantastisch voor kinderen. Roompot staat bekend om het animatieteam die er iedere dag tot een feestje weet te maken.

9: Beekse Bergen

Beleef Afrika van dichtbij vanuit de fantastische “Jungalows”. Geniet van natuur en ga op Safari. Een verblijf in Beekse Bergen is fantastisch: een echte aanrader!

10: Landal GreenParks: Hof van Saksen

Ideaal voor ouders met tieners! Er is van alles te doen. Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om te duiken met onderwaterscooters. Maar geen zorgen: als ouder kun je er heerlijk ontspannen in het Wellness gedeelte!

Leave a Reply