Decoraties

Soms zijn er van die momenten dat je een beetje uitgekeken bent op het interieur van een bepaalde ruimte. Je zou best een hele nieuwe inrichting willen,maar het ontbreekt je aan de middelen en tijd daarvoor. Voor dit probleem is er gelukkig een goede oplossing. Je kunt namelijk een hele andere sfeer aan de ruimte geven door het gebruik van andere decoraties. Deze zorgen ervoor dat er een hele frisse wind door je interieur waait.

Durf uit te pakken met kleur

Het is een beetje afhankelijk in welke ruimte je de decoraties wil gaan veranderen,maar je mag best eens een keer uitpakken met een mooie felle kleur. Dit is niet zo geschikt voor bijvoorbeeld de slaapkamer, maar je woonkamer leent zich er heel goed voor. Door een felle kleur te kiezen voor alle decoraties krijg je een mooi kleurrijk geheel. De kussens op de bank, een mooi vloerkleed, de kaarsen op tafel ,de vazen die op de kast staan het zijn allemaal kleine voorbeelden van decoraties. Vergeet vooral ook niet iets van een schilderij of fotolijst aan de muur te hangen waar dezelfde kleur in terugkomt. zorg ervoor dat alle decoraties samen met de meubels een mooi gehele vormen. Deze aanpak is helemaal handig wanneer je jouw huis wilt verkopen, de eerste indruk is namelijk alles bepalend. Dit begint al bij de presentatie op Funda. Een woning die op Funda wordt aangeboden met super gelikte interieurfoto’s valt natuurlijk veel meer op en laat een goede eerste indruk achter. Zie ook dit artikel over interieurfotografie.

Zo creƫer je in een korte tijd een heel andere sfeer

Door het gebruik van andere decoraties fleurt heel je interieur weer op.Het heeft een groot effect op de sfeer terwijl het je eigenlijk helemaal niet zoveel tijd en geld kost.

Ga daarom ook eens met decoratie aan de slag. Je zal zien dat de ruimte binnen zeer korte tijd een heel andere sfeer uitstraalt zonder dat je nieuwe meubels aan moet gaan schaffen. Geef je ruimte meer kleur met mooie decoraties.

Leave a Reply