Een goede laptop aanschaffen met een studentenloon

Tegenwoordig heb je op iedere opleiding wel een laptop nodig. Alles wat je leert gaat bijna via het internet. Werkstukken en scripties worden bijna allemaal online ingeleverd. Over een paar jaar zal bijna niks meer op papier gaan en worden zelfs tentamens op de laptop gemaakt. Je ziet studenten bijna nooit zonder laptop de deur uit gaan. Ze gebruiken hem echt overal voor. Zonder laptop ben je eigenlijk niks.

Het is daarom van groot belang dat je een goede laptop aanschaft als je een opleiding start. Lees recensies op internet over verschillende merken om meer informatie te krijgen. Denk ook aan wat je precies nodig hebt bij je studie. Doe je een studie waar je waarschijnlijk veel gaat foto bewerken of posters en flyers gaat maken, dan moet je laptop dit wel kunnen. Als jij bijvoorbeeld fysiotherapie gaat studeren zal je dit soort functies niet zo vaak nodig hebben.

Er zijn verschillende prijsklassen in laptops. De prijzen kunnen oplopen tot duizenden euro’s. Terwijl je ook simpele laptops hebt van 200 euro. Maar waar doe je nou goed aan? Is een dure Macbook nou echt beter dan bijvoorbeeld een goedkope Asus laptop. Een macbook is wel een hele goede laptop en Apple verleend ook goede service. De laptops werken snel en de accu gaat lang mee. Alleen wil je bijvoorbeeld de nieuwste macbook pro kopen dan ben je al snel over de 2000 euro kwijt. En als je student bent dan heb je vaak nog niet het salaris waarmee je dit kunt betalen.

Gelukkig is er tegenwoordig iets nieuws op de markt. Misschien ben je al bekent met een iPhone refurbished. Dit is een tweedehands iPhone die dan is omgebouwd tot een nieuwe iPhone. Er worden dan nieuwe onderdelen opgezet. Je betaalt er minder voor, maar hij werkt toch als nieuw. Dit kan dus tegenwoordig ook met een macbook. Je hebt een macbook pro refurbished voor een mooie prijs. Dan kun je dus genieten van alles wat een macbook te bieden heeft maar betaal je niet de hoofdprijs.

Leave a Reply