Foto op hout

Een foto kun je afdrukken op normaal papier, maar dat geeft nou eenmaal niet het mooiste effect. Natuurlijk kun je ook kiezen voor fotopapier, waardoor je toch weer het echte foto effect krijgt. Met de foto’s die we tegenwoordig allemaal digitaal hebben, kunnen we tegenwoordig veel meer dan ooit tevoren. Dat zorgt voor leuke effecten en originele foto’s. Denk aan bijvoorbeeld een foto op canvas, fotopapier of een foto op hout, eigenlijk is alles mogelijk en dat zorgt ervoor dat jouw foto origineel blijft. Kies dus zelf wat je leuk vindt om ervoor te zorgen dat ook jij voortaan kunt kijken naar jouw favoriete foto.

Foto op hout

Een foto op hout wordt steeds populairder en dat is natuurlijk niet voor niets. Het ziet er ten eerste prachtig uit. Je kunt ook nog eens zelf kiezen wat voor soort hout je graag wil. Het aanbod hierin is groot, maar verschilt per website. Het is dus verstandig om verschillende websites te bekijken tenzij je al hebt gevonden wat je graag wilde. Vurenhout is de meest populaire en ze zeggen ook wel dat de kwaliteit hiervan museumwaardig is.

Larikshout is ook een optie en deze is ook geschikt voor buiten omdat het geen probleem is dat dit hout vochtig wordt. Natuurlijk moet het niet echt helemaal nat worden. Bij berkenplex heb je geen last van naden en krijg je dus een egale foto op het hout. Dit hout is echter wel een stuk dunner en daardoor ook minder stevig. Op zich is dit geen probleem als je de foto binnen ophangt.

De prijzen verschillen per soort hout en natuurlijk telt ook de grootte mee. Hoe groter de foto, hoe hoger de kosten. Sommige soorten hout kosten nou eenmaal wat meer. Als jij ook graag een originele foto wilt, kies dan voor een foto op hout om te zorgen voor een prachtig effect. Bovendien is hout erg stevig en zal de foto zeker niet kapot gaan.

Leave a Reply