Goedkoop verhuizen en inrichten

Gaat u verhuizen en wilt u het meeste van de werkzaamheden uitbesteden? Dan kan het een oplossing zijn om een verhuisbedrijf in te huren, zij verhuizen alles op een vakkundige manier zodat er niets sneuvelt. Zelf kunt u dan aanwijzingen geven op het moment van de daadwerkelijke verhuizing, of van te voren aangeven waar de dozen moeten komen te staan. Nadeel is hierbij alleen dat een verhuisbedrijf in veel gevallen vrij kostbaar is. Dit betekent dat de kosten van de verhuizing snel de pan uit kunnen rijzen.

Verhuizen over een andere boeg

Deze kosten kunnen tot de keuze leiden dat u toch zelf uw dozen gaat sjouwen op die steile trap, met als gevolg een zere rug en dagen vol met stress. Toch hoeft dit niet direct zo te zijn. Met verhuisbedrijf Student Movers kunt u verhuizen met alle gemakken voorzien en bent u bovendien weinig geld kwijt aan de verhuizing zelf. De verhuizers werken voor een concurrerend tarief en ook de verhuiswagen rijdt voor prijzen waar u zelf bijna niet voor heen en weer kunt rijden. Op die manier wordt zelfs verhuizen bijna leuk!

Wat doen de student movers?

De student movers zijn, zoals de naam al zegt, studenten die tijdens hun studie het een en ander bij willen verdienen. Zij zijn goedkoop vanwege hun leeftijd en het feit dat ze oproepkrachten zijn. De studenten verhuizers zijn echter wel bekwaam en beschikken over verantwoordelijkheidsgevoel. Ze weten van de wettelijke bepalingen en zullen de verhuizing schadevrij en voorspoedig voltooien. Op die manier kunt u zich bezig houden met activiteiten die voor u belangrijker zijn en wordt de zorg van de verhuizing u uit handen genomen door een groep mensen die daar ervaring mee heeft! Veilig en snel verhuizen tegen een aantrekkelijk tarief kan dus bij Student Movers!

Leave a Reply