Knap de muur op met de leukste posters

Je hebt zojuist je nieuwbouw huis betrokken, het houtwerk is fris geschilderd, het houten vloertje is gelegd en de muren zijn mooi gesausd is een bijpassende kleur. Maar zodra alle meubels eindelijk op zijn of haar plek staan, kom je erachter er mist zo hier en daar toch nog wat en vooral de muren zijn nog een beetje kil en kaal.

Muren in de kinderkamer opvrolijken

Kinderen houden van kleur en daarom kan een kinderkamer in een nieuwbouwhuis er alĀ  snel een beetje kil uitzien, de muren zijn vaak net prachtig gestucd en voorzien van kleur. Papa en Mama zijn apetrots op het prachtige nieuwe huis waarin alles heerlijk fris en nieuw aandoet. Echter kan een kind zich helemaal niet zo thuis voelen tussen al die prachtige effen gesausde muren.

Ideaal is het daarom om een aantal leuke posters voor de kinderkamer uit te kiezen. Posters voor kinderen zijn kleurrijk en snel op te hangen.

Je kunt kiezen voor een fijne kleurrijke abc poster of een mooie poster met dieren erop. Voor de kleinere kinderen zijn een tal van vrolijk gekleurde posters in bijvoorbeeld pasteltinten. Of kies voor een poster met hun favoriete disney figuur erop.

Posters ophangen in de kinderkamer

Je kunt poster op verschillende manieren ophangen. Natuurlijk zijn er veel verschillende wissellijsten te krijgen die ideaal zijn om posters mooi in te lijsten. Hang twee dezelfde lijsten met bij elkaar passende posters naast elkaar en je hebt gelijk een perfecte look in de kinderkamer.

Ook is er overal gezellig gekleurd masking tape verkrijgbaar, dit heeft het voordeel dat het goed plakt en eenvoudig weer te verwijderen is. Masking tape lijkt een beetje op schilderstape en leent zich prima om posters op de muur te plakken.

Ook zijn er mooie houten posterhangers te verkrijgen, dit zijn eigenlijk 2 latjes met magneetjes. De posters blijven tussen de latjes zitten door de magneetjes. Deze latjes klem je aan zowel de bovenkant als de onderkant. Zo hangt de poster door het gewicht aan de onderkant ook direct recht. Het nadeel van inlijsten of gebruiken van houten posterhangers is wel dat je een gaatje moet boren in je mooie nieuwe muur.

Leave a Reply