Kunstplanten in Studentenkamer

Groen fleurt altijd op. Het geeft een fris en ruimtelijk gevoel in kille kamers waardoor je je thuis voelt. Dit is niet zomaar even uit de duim gezogen, maar wetenschappelijk te onderbouwen. Planten stralen namelijk rust en vrijheid uit. Zelfs de kunstplanten van tegenwoordig doen dat. Voordeel van kunstplanten ten opzichte van echte planten is echter dat deze planten veel minder verzorging nodig hebben.

Minder verzorging betekent meer gemak

Door het feit dat kunstplanten en kunstbomen minder verzorging nodig hebben, heb je meer gemak aan de planten. Geen risico dat de planten dood gaan en zelfs katten kunnen er gerust in klimmen. De meeste kunstbomen zijn namelijk vrij sterk en kunnen een kat makkelijk dragen. De stammen en de bladeren zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Dit betekent dat de bomen alleen te herkennen zijn als nepplant vanaf minder dan een meter afstand. Dit is heel erg weinig en zorgt er voor dat je altijd kunt genieten van de mooiste kunstplanten en kunstbomen. Ook als je een paar weken op stap gaat kom je nog gewoon thuis in een kamer met geweldig mooie kunstbomen. Geen bergen dode bladeren onder de boom of een buurvrouw die je moet bedanken omdat ze de zorg voor de kunstbomen op zich heeft genomen.

Gemakkelijk te installeren

De bomen en planten zijn daarnaast ook nog eens gemakkelijk te installeren. Geen fratsen, alleen de bomen neerzetten en direct aan de slag. Het enige waar je je nog bezig mee zou kunnen houden is het uitvouwen van de verschillende takjes. Als je dat gedaan hebt dan staat de kunstboom er bij als een zonnetje en kun je direct aan de slag met genieten (en televisie blijven kijken).

Kunstplanten bestellen op Easyplants.nl

Leave a Reply