Nieuwe hotspot: Live Amsterdam Pianobar van Mr. Probz

Live Amsterdam: nieuwe hotspot in het bruisende Amsterdam

In Amsterdam is altijd wat te doen. Deze spreuk weerspiegelt de keiharde werkelijkheid. In Amsterdam kun je op ieder uur van de dag ergens terecht voor een hapje, een drankje en zelfs een dansje. Steeds openen nieuwe restaurants en café’s in het centrum van de stad hun deuren. Zo heeft ook Live Amsterdam haar deuren geopend aan het Thorbeckeplein in de binnenstad. Een ontzettend ‘chille’ pianobar om eens te bezoeken!

Het Thorbeckeplein in Amsterdam: echte Amsterdamse gezelligheid met een internationale touch

Zoals gezegd heeft Live Amsterdam zich gevestigd aan het Thorbeckeplein. Het Thorbeckeplein ligt vlak aan de Herengracht en kan gezien worden als een écht Amsterdams plein. Zo merkt u ook dat het personeel en de gasten van Live dikwijls echte Amsterdammers zijn. Maar het leuke is dat deze pianobar ook veel bezocht wordt door het internationale publiek in Amsterdam. Een leuke combinatie dus!

Veelzijdigheid en gezelligheid bij Live Amsterdam

Wist je dat een van de eigenaren van deze pianobar niemand minder is dan de Nederlandse Mr. Probz? Het zal je dan ook niet verbazen dat het er aan muzikaliteit niet ontbreekt. Vaak komen er zangers, pianisten en DJ’s die fantastische muziek maken. En deze met muziek gevulde feesten gaan door tot in de late uurtjes: de sluitingstijd is 4 uur ‘s nachts op zondag, woensdag en donderdag. Op vrijdag en zaterdag gaat het feest zelfs door tot 5 uur ‘s nachts! Heerlijk toch? En dat niet alleen: ook voor een lekker hapje eten kun je terecht bij deze pianobar. Het menu is veelzijdig en ook nog eens betaalbaar. Met zowel vleeseters als vegetariërs is rekening gehouden.

Kom zeker eens langs!

Lijkt het je wat om deze gezellige pianobar eens te bezoeken? Wees dan zeker geen vreemde en ga eens kijken. Waarschijnlijk heb je er de avond van je leven.

Leave a Reply