Onmisbaar in de studentenkamer: Ps4 controllers

De nieuwe Playstation 4 controller is qua uiterlijk wat iedereen is gewend van Playstation. De controles zijn helaas vaak wel erg aan de prijs als je een echte Ps4 controller wilt. Zoek je een goeie budget variant waar je zelfde game ervaring mee wilt ervaren? Dan hebben wij de controller waar u op zoek naar bent.

Duur is niet altijd beter

Je hoeft niet een echte Ps4 controller te hebben om ongestoord te kunnen game. Deze controller houd prettig vast en kun je voor een fijn prijsje gewoon mee gamen. Zo kunt u besparen op aanschaf van een nieuwe controller om de oude te vervangen. Of om extra controllers aan te schaffen om met uw vrienden te gamen.

Playstation 4 controller

De PlayStation 4 controller heeft enkele verbeteringen vergeleken met de Ps4 controller. De nieuwe versie van de dual schock 3 controller is nu de dual schok 4 controller voor gekomen. Het uiterlijk is anders en de controller houd veel fijner vast in de hand. Wat een groot plus punt is om nog beter game ervaring te ervaren. De controller bevat een kleine luidspreken en een touch pad. Vind u het fijner game met koptelefoon is dat nu ook makkelijker geworden door de koptelefoon aansluiting. Als u deze functies vaak gebruikt dan gaat de batterij wel snel leeg. Met een USB kabel heeft u daar geen last van. Dan kunt u door blijven gamen, zo hoeft u niet eerst wachten tot dat de batterij weer helemaal is opgeladen.

Ps4 accessoires

Voor de Ps4 controllers zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar. U kunt zo uw beleving vergroten, zo kunt u met de gaming headset ongestoord game zonder last te hebben van uw medebewoners. En zo hebben ook hun minder last van uw game. Vind u het ook zo vervelend dat tijdens dat u een game speelt uw duim van de joysticks afglijden. Dan komen de Thumb Grips voor controllers zeker van pas. Uiteraard zijn ook de PS4 controller opladers onmisbaar. Want zonder volle batterij wordt gamen een stuk lastiger!

Leave a Reply