Ontspannen in de sauna

Studenten vinden het erg leuk om een dagje uit of weekendje weg te gaan. Hierbij denken ze vaak gelijk aan uitgaan, pretparken of een weekendje overnachten in een (Europese) stad. Wat de meeste studenten echter vaak over het hoofd zien zijn de sauna’s. In Nederland zijn er namelijk erg veel sauna’s waar men optimaal kan ontspannen. Deze ontspanning werkt nog beter dan het bezoeken van een festival of pretpark. Hierdoor kan men namelijk volledig tot rust komen. De nieuwe energie die je hiervan krijgt kun je pompen in je studie, werk of andere ambities.

Een dagje naar de sauna met korting

Om een dagje sauna in te plannen kun je het best gebruik maken van een korting. Voor sauna korting kun je het best naar SaunaDeals.nu. Op deze website tref je namelijk kortingscodes, acties en aanbiedingen voor bijna alle sauna’s in Nederland. Je kunt bijvoorbeeld al naar de sauna voor slechts € 1 als je gelukt hebt! Deze website toont namelijk alle huidige veilingen op sauna arrangementen. Daarnaast zijn er ook nog aparte aanbiedingen waar je niet hoeft te bieden, maar gewoon direct met korting een sauna dag kunt inplannen. Gemiddeld bespaart men 45% op sauna arrangementen bij het boeken van een sauna via SaunaDeals.nu.

sauna

Welke sauna’s zijn leuk om te bezoeken?

Op SaunaDeals.nu tref je ook een top 10 met de beste sauna’s in Nederland. Hieronder vallen Elysium, Spa Zuiver, De Veluwse Bron, Zwaluwhoeve en nog enkele grote sauna namen. Deze sauna’s zijn verspreid over heel Nederland. Ben je alsnog bang om een bekende tegen te komen die je niet in een sauna wilt zien? Maak je geen zorgen hiervoor, want er zijn namelijk 3 opties om dit te voorkomen:

  1. Bezoek een sauna die gebruik maakt van badjasdagen. Op een badjas dag kun je namelijk in je badjas alle sauna’s bezoeken. Hierdoor hoef je niet je naakte lichaam aan andere te laten zien. Dit is ook een goede optie om
  2. Bezoek een sauna die ver van je woonplaats is. De kans is klein dat je iemand tegenkomt bij een sauna in Limburg als je zelf in Groningen woont. Om deze sauna te bezoeken kun je leuk combineren met een dagje uit naar de stad of dorp waarbij de sauna is gevestigd.
  3. De laatste (en duurste) optie is om op zoek te gaan naar een privé sauna. Er zijn diverse privé sauna’s in Nederland waarbij je enkel met bekende of alleen naar de sauna kunt gaan.

Leave a Reply