Pimp het met plakletters…

Die ene inspirerende quote, jouw lijfspreuk of gewoon je naam. Met plakletters maak je het. Of het nu voor op de deur van je studentenkamer, een muur in de woonkamer of op het plafond is: met plakletters kun je je creativiteit de vrije loop laten. Maak dat statement!

Plakken doen ze wel die plakletters van tegenwoordig. Elke mogelijke tekst kun je in een handomdraai op het door jouw gekozen oppervlak plakken. Je kunt hiervoor natuurlijk kiezen voor de goedkope, papieren plakletters, maar er zijn betere opties. Met de verschillende soorten folies die aangeboden worden, kun je een zeer gelikt resultaat bereiken. Met glanzende, matte of zelfs een metallic afwerking. Als je dan toch bezig bent met pimpen…

Goede lijm doet wonderen

Daar komt nog bij dat er ook plakletters zijn die je zonder problemen buiten kunt gebruiken. Door speciale lijm blijven ze zelfs bij vorst, regen of extreme hitte plakken. En dat is natuurlijk wel een belangrijke eigenschap. Dat kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn als je wat op je vuilcontainer wilt plakken, of op je bakfiets of buitendeur. Mogelijkheden genoeg.

Ontwerpen is een fluitje van een cent

Veel leveranciers van plakletters hebben ook handige tools waarmee je wordt geholpen met het ontwerp. Zodra je weet welke tekst je wilt plakken, kun je online de juiste letters bestellen. Het lettertype en de grootte bepaal je zelf. Bij langere teksten kiezen veel mensen ervoor om

Contour gesneden

Heb je bepaalde woorden of zinnen nodig, dan kan dit in een keer geproduceerd worden met een beschermfolie die alle letters op de juiste plek houdt. Zodra je de tekst geplakt hebt, haal je de beschermfolie weg en hou je alleen de letters over. Perfect in balans.

En het mooie is dat de juiste plakletters ook contour gesneden zijn. Dat wil zeggen dat je geen randen ziet. Alleen de letters in hun volle glorie. En dat is wat je wilt. Wat je ook gaat pimpen: met plakletters lukt het.

 

 

Leave a Reply