Raadsels

Puzzelfanaat

Ben je gek van puzzelen, dan is het logisch dat je er eigenlijk nooit genoeg van kunt krijgen. Je zoekt altijd en overal je eigen raadsels in en thuis…vind je overal in je kamer ook allerlei puzzels terug. Vanzelfsprekend; je raakt er niet op uitgekeken. Dan zal een poster met één van je favoriete raadsels helemaal niet misstaan.

Maten en vormen

Posters zijn er in verschillende vormen en maten. Waar de één lijkt alsof je er zo kunt instappen, is de ander een volledig platte afbeelding. Je kunt ernaar kijken maar verder niet zoveel, terwijl je met een 3D-afbeelding meerdere kanten op kunt. Zo zijn er raadsels waarvan de oplossing ver te zoeken is en andere die je zo hebt opgelost.

Variatie

Dan zijn er nog de posters met meerdere raadsels op één ondergrond. Deze sluiten op elkaar aan of zijn elk apart van elkaar bedacht. Het is maar net wie de bedenker is van de raadsels én de poster. Je kunt je eigen poster laten drukken, maar je kunt deze ook standaard bestellen zoals deze is gemaakt door de fabrikant.

Zelf ontwerpen

Je eigen raadsels maken is al een schitterende bezigheid, vooral wanneer je er goed in bent. Misschien heb je weleens iets aan anderen laten zien, die er vervolgens maar moeilijk uitkwamen, daar zit hem dan weer een uitdaging. Zo denk je al snel aan een cadeau voor iemand, hoe origineel kun je zijn met een poster vol met zelfbedachte raadsels?

Voorbeelden

Raadsels en puzzels zijn er in soorten maten. Naast de bekendere puzzels, zijn er nog de fantastische 3D-tekeningen met meerdere gezichten. Je vindt er dieren in of afbeeldingen van een hoofd. Bij de één moet je heel lang kijken voordat je maar ook een glimp van het bijzondere opvangt, terwijl je bij een ander bijna onmiddellijk ziet wat het allemaal voorstelt.

Kortom: een raadsel geeft al veel plezier, maar een poster met één of meer raadsels, dát is nog eens super vermaak!

Leave a Reply