Geef je studentenkamer sfeer met red cups

Normaal gesproken hebben we het op deze website alleen over posters, maar deze keer willen we laten zien dat je ook met andere accessoires je studenten kamer op kunt fleuren. In dit geval gaat het over red cups. Deze classy amerikaanse bekers van Red Celebration hebben een iconische rode kleur (of andere mooie kleur) en zijn ideaal om je kamer compleet te maken.

Opbergen van poespas in je Red cups

Je kent het wel als student zijnde.. Je gaat stappen, koopt munten en er blijven er een paar over (gebrek aan doorzettingsvermogen zou ik zeggen, maar op een gegeven moment ben je klaar met de drank). Deze muntjes verdwijnen in de wasmachine, onder je bed of achter je bureau, En als je dan je kamer verlaat, dan ligt er voor een fortuin aan munten op je kamer. Met de red cups van Red Celebration hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Je voegt de munten gewoon samen in de red cups en geeft de cups een prominente plaats op je kamer, zodat je ze de volgende keer niet vergeet met stappen.

Dit geldt natuurlijk ook voor je paperclips, pennen en ander spul dat vaak overal en nergens heen verdwijnt. Misschien is het het makkelijkste (en leukste) om verschillende kleuren Amerikaans bekers te bestellen. Op die manier kun je je spullen efficiƫnt gescheiden houden en geef je je kamer voldoende kleur.

Roze Amerikaanse bekers

De roze amerikaanse bekers van Red Celebration zijn lekker fout. Ideaal voor een fout feestje of om een kamer net een tikje ondeugd mee te geven.

Blauwe Amerikaanse bekers

De blauwe Amerikaanse bekers zijn misschien wel de meest ideale red cups om beer pong mee te spelen. Het populaire studenten spelletje wordt pas echt leuk met deze Amerikaanse bekers. Kijk eens op de website van Red Celebration om te kiezen welke bekers bij jou passen!

 

Leave a Reply