Top 5 uitzendbureaus voor studenten

Werken als student: kies voor een erkend uitzendbureau

Tegenwoordig ben je als student vaak genoodzaakt om te werken naast de studiefinanciering. Van prestatiebeurs is immers geen sprake meer. Vaak is het zo dat studenten behoefte hebben aan flexibele roosters. En dat is iets wat je bij uitzendbureaus voor studenten in Nederland vaak ziet. Hieronder volgt een handig overzicht met vijf zeer goede opties. Als student op zoek naar een uitzendbureau in Nederland? Bekijk dan deze lijst!

Een veelzijdig en goed uitzendbureau in Nederland: Susa

Susa is een van de oudste uitzendbureaus in Nederland. Al in 1947 opende Susa haar deuren. Tegenwoordig is Susa een innovatief en ook internationaal uitzendbureau. Susa staat bekend om flexibele roosters en uiteenlopende werkzaamheden. Je kunt aan de slag als administratief medewerker, horecamedewerker of zelfs als juridisch medewerker! Een zeer goede optie dus.

FreeJobz Amsterdam voor verschillende jobs

FreeJobz is het eerste online uitzendbureau van Nederland. Al in 2000 begon FreeJobz met uitzenden. FreeJobz richt zich voornamelijk op het vullen van plekken bij grote horecagelegenheden. Denk aan feesten in de ZiggoDome, Arena en bijvoorbeeld Lowlands.

Accord voor uiteenlopende bijbanen

Accord is een Uitzendbureau in Nederland voor HBO en WO studenten door heel Nederland. Ook als starter kun je terecht bij Accord. Denk aan sectoren als IT, finance, onderwijs en administratie.

StudentenWerk

Ook studentenwerk is een goed uitzendbureau voor studenten. Of je nu een stage, bijbaan of startersfunctie zoekt: StudentenWerk.nl kan je helpen. Ook is inschrijving hier overigens gratis.

Students 4 Events: evenementenwerk voor de echte gastheer of gastvrouw

Hou je van het werken op grote evenementen en feesten? Dan is Students 4 Events ideaal. Students 4 Events zendt studenten uit naar beurzen, congressen en evenementen. Zo kom je op veel verschillende plekken en profiteer je ook van flexibele roosters. Iedere week ziet er immers weer anders uit.

Leave a Reply