Uitspraken

Je verzamelt graag zoveel mogelijk leuke dingen om je heen. Naast kleur en uitvoering is ook sfeer belangrijk in je keuze van meubels en attributen. Maar soms wil je gewoon ook iets opvallends. Dan kan. Wat dacht je van een leuke uitspraken-poster?

Uitspraken

Een bepaalde zin of zinsnede die om de een of andere reden de aandacht heeft getrokken, kan het tot de status van ‘bekende uitspraak’ brengen. Soms gaat het om een grappige zin, soms is het iets diepzinnigs of filosofisch, en andere keer kan het een religieuze levenswijsheid zijn. Er zijn heel wat mogelijkheden voor een leuke en spannende uitspraak.

En wat doe je er dan mee?

Je kunt allerlei spannende uitspraken verzamelen in een speciaal aantekenboekje. Dan kun je er nog eens op je gemak naar kijken en de betreffende uitspraak overdenken. Er zijn kalenders te koop, die je elke dag op een nieuwe uitspraak trakteren. Maar op deze manier blijft het allemaal een beetje afgeschermd. Alleen jij leest het aantekenboekje of de kalenderblaadjes. Maar met leuke uitspraken is heel wat meer te doen.

Poster

Aan de muur van je woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte hang je graag leuke posters, foto’s of schilderijen. De afbeelding helpt je om je gedachten zo nu en dan te verzetten. Even aan iets anders denken, éven kunnen wegdromen bij de schoonheid van hetgeen is afgebeeld.

Uitspraken op een poster, een ideale combinatie
De mooie poster en de verzameling beroemde, mooie en ontroerende uitspraken, daar is een interessante combinatie mogelijk. Door in plaats van een sfeervol tafereeltje of een muziekgroep op de poster af te beelden te kiezen voor een uitspraak, of een verzameling uitspraken, combineer je het beste van twee werelden. Het is niet langer een landschapje waarbij je de gedachten verzet, je kiest een mooie uitspraak om even in weg te dromen. Met een mooie uitsprakenposter kun je vele bijzondere momenten beleven!

Leave a Reply