Werken bij AH: de ideale bijbaan

Als student ben je naast je studie veel aan het werk. De meeste studenten werken om hun studie en overige lasten te kunnen bekostigen, zodat zij in hun vrije tijd leuke dingen kunnen doen. De voornaamste reden waarom de meeste studenten werken is, omdat zij geen of een zo laag mogelijke studieschuld willen opbouwen. Een studieschuld kan namelijk ervoor zorgen dat je minder geld kan lenen bij de bank indien je van plan bent om een huis te gaan kopen. Werken bij AH kan daarom de uitkomst bieden. In deze blog vertellen we je waarom je als student prima kan werken bij AH. Lees snel meer!

Voordelen werken bij AH:

Als student kan je kiezen uit veel verschillende bedrijven waar je uit kunt kiezen. Ook zal je een keuze moeten maken in de functies die je kunt uitoefenen. Om het je makkelijk te maken hebben we hieronder alle voordelen voor studenten die willen werken bij AH in kaarten gebracht.

Je leert nieuwe mensen kennen

Veel studenten hebben een bijbaan bij AH. Je werkt in een gezellige team en na een avondje hard werken, kun je gezellig met zijn allen nog een drankje in de stad doen om de avond af te sluiten. Je ontmoet veel leuke collega’s en misschien houd je er nog wel leuke vrienden aan over.

Flexibele werktijden en werkdagen

Als student moet je ‘s ochtends veel naar school. Als je op zoek bent naar een bijbaan dan spelen flexibele werktijden een belangrijke rol. Want overdag ben je druk bezig met school en projecten, waardoor je vaak alleen in de avonden of in het weekend kan werken. Gelukkig is dit bij AH geen enkel probleem. Maar ook wanneer een les onverwachts is uitgevallen, kan je vaak gaan werken. Er is namelijk altijd voldoende werk te doen. 

Indien jij op de zondag niets te doen hebt, kan je aangeven dat je op zondag beschikbaar bent. Op zondag verdien je namelijk 200%, waardoor het natuurlijk extra interessant is om te gaan werken. Zo verdien jij meer geld om leuke dingen te doen en om je studie te kunnen betalen.

Opleidingsmogelijkheden

Mocht je na een tijdje een andere functie willen vervullen of heb je ambitie om door te groeien? Dan kan je bij Albert Heijn een gratis opleidingsfunctie of cursus volgen. Je wordt in een zeer korte tijd beter in je functie. Dit is niet alleen handig voor je huidige baan. Deze kennis en ervaring die je hier op doet, kan je goed gebruiken in je dagelijkse leven of in je toekomstige carrière. Daarnaast kan je een stuk zelfverzekerder worden, waar je later veel baat bij hebt.

Doorgroeimogelijkheden

Binnen AH zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden. Dit betekent meer verantwoordelijkheden en dus ook meer loon. Ook dit is een handige leerschool voor toekomstige schoolprojecten of voor je 

Veel klantcontact

Werken bij AH zorgt voor veel persoonlijk contact met klanten. Hierdoor werk je voortdurend aan je klantenservice vaardigheden Je leert dus echt goed met mensen omgaan. Ook dit kan bijdragen aan je toekomstig carriere.

Leave a Reply