Winterjassen heren voor dit jaar

Veel mannen vinden het niet het meest mooie kledingstuk wat bij hen in de kast hangt, maar je komt er nu eenmaal niet onderuit. Ieder jaar zal je wel weer even moeten neuzen tussen de nieuwe lading winterjassen in de winter. De winter komt er alweer bijna aan, je zult dus wel voorzien moeten zijn van een warme jas. Je wilt tenslotte ook niet staan weg te vriezen in de kou, hier heeft niemand zin in. Wat zijn nu precies winterjassen voor heren die er stijlvol uitzien, maar die ook wel lekker warm zijn? We hebben voor jou de beste selectie voor dit jaar verzameld!

De parka jas

Een parka jas behoort nog altijd tot een van de meest populaire soort winterjassen die je als man maar kunt kiezen. Deze jassen zijn vaak iets langer dan de andere jassen, hierdoor zal je geen koude knieƫn krijgen. Het is alleen wel zo dat deze jassen over het algemeen vrij casual zijn, als je een echte pakkendrager bent dan is het een goede keuze om toch even verder te kijken voordat je er een koopt.

De mantel

De mantel is de soort winterjas die echt speciaal voor heren is gemaakt. Deze jas is de ideale toevoeging voor iedereen die dagelijks een pak of een colbert draagt. Door de formele uitstraling zal je iedereen hun blik doen opvangen, het brengt toch net even wat extra flair aan de outfit. Wel moet je opletten op het gewicht, vaak zijn ze van wol en dit kan aardig zwaar worden wanneer het hard regent. Het water gaat dan in de wol zitten, dit duurt even voordat het er weer uit zal gaan.

De bomber jack

Een bomber jack is de klassieke winterjas voor heren. Het is de jas die de piloten in de oorlog ook droegen. Je kent ze wel, die jassen die er toch wel erg stoer uitzien. Er zijn jacks te vinden zonder kraag, maar je hebt ze ook met bontkraag. Deze kraag is ontzettend lekker warm, je kunt hem dan ook omhoog klappen als het regent of waait. Als je een beetje een klein figuur hebt dan zijn deze jassen een echte must have, ze dienen toch als extra opvulling voor je postuur.

Winterjassen voor heren zijn er dus in alle soorten en maten. Zet even goed alles op een rijtje, wat voor jas wil je nu precies en past deze soort jas bij de kleren die ik op een dag aanheb. Door deze vragen voor jezelf te beantwoorden kun je een jas kiezen die geheel bij je verwachtingen past, voor je het weet heb je jouw nieuwe favoriete kledingstuk voor de winter alweer binnen. Bekijk eens Style Italy voor het kiezen van een goede winterjas voor heren.

Leave a Reply